fbpx
  • +387 35 744 203
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Pon-Pet 09:00-19:00, Sub 09:00-16:00

O kompaniji Dezen doo

Historijat

Naša prva poslovna dostignuća sežu od 2005 godine, kada je pokrenut skromni pogon za proizvodnju namještaja sa dva uposlena radnika. 

Vođeni željom o stalnom usavršavanju naših proizvoda i usluga prema kupcima, te zalaganjem cijelog kolektiva, Dezen je izrastao u regionalno prepoznatljiv brend u svijetu namještaja. 

Danas, Dezen upošljava oko 90 radnika, godišnje proizvodi oko 20.000 sjedećih jedinicakoji se distribuiraju u preko 150 maloprodajnih centara. Proizvodni proces se odvija u savremenoj fabrici površine 3.500 m² korisnog prostora. 

Prilikom stvaranja proizvoda, naš tim posebnu pažnju pridaje odabiru visokokvalitetnih materijala, udobnosti, praktičnosti, te jedinstvenom dizajnu, a cijeli proces je propraćen strogom kontrolom.

Vizija


Naša vizija je da stvorimo stalnu tržišnu prednost i postanemo nezaobilazan partner u oblasti uređenja enterijera, pružajući svojim kupcima proizvode i usluge veće vrijednosti.

Naše vrijednosti


Uposlenici su naša najveća vrijednost. Partnerski odnosi sa kupcima i dobavljačima, te postavljanje akcenta na kvalitet i očuvanje okoline su naše distinktivne vrijednosti.

Misija

 
Proizvodnja namještaja vrhunskog kvaliteta, inovativnog i modernog dizajna, te distribucija istog u vodeće prodajne centre.
0
PRODAJNOG PROSTORA
0
PROIZVODNOG PROSTORA
0+
ZAPOSLENIH RADNIKA
0+
PRODAJNIH ARTIKALA
Image
Image
Image


ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Dezen namještajem.

Posjetite nas

SALON NAMJEŠTAJA
Magistralni put A - bb
75270 Živinice
PONEDJELJAK-PETAK
09:00 - 19:00
SUBOTA
09:00 - 16:00

Kontaktirajte nas

Molimo popunite obavezna mjesta.
Molimo popunite obavezna mjesta.
Molimo popunite obavezna mjesta.